Beste toneelsympathisanten,

 

We zijn een vereniging, opgericht door studenten, om zelf theater te maken en te presenteren voor toneelliefhebbers. Dit alles doen we onder leiding van regisseur Bart Soens, tevens onze auteur. Hij bedenkt telkens weer een nieuw script. Ondanks hun thematische verscheidenheid, is er een rode draad die al onze toneelprojecten verbindt. De gedrevenheid waarmee auteur/regisseur én acteurs zich vastbijten in het verhaal en het op een dynamische wijze tot leven proberen te brengen.

 

Aanvankelijk werkten we enkel met studenten. Alhoewel sommigen ook na het afstuderen verbonden bleven met het gezelschap. Wat veel zegt over de hechte samenhorigheid binnen de groep. Ondertussen werden we erkend als jeugdvereniging en dat laat ons toe om de minimumleeftijd te verlagen en de doelgroep van medewerkers dus nog te verbreden. Een heterogene samenstelling met verschillende leeftijden, is trouwens een pittige uitdaging en zet de deur op een kier voor leuke ervaringen.

 

Onze repetities vinden plaats op zondagavond om 18. 00 u in JC Tranzit te Kortrijk. In onze vereniging proberen we een gezond evenwicht te bewaren tussen een soepele en vlotte interactie én duidelijke afspraken. Wees gerust, er wordt ook flink wat afgelachen. We hebben een flexibele werking en houden rekening met examens en persoonlijke planning. Omwille van de examens van onze studenten, liggen de repetities stil in januari.

 

Kort gezegd: Wij bieden jou de hobby op maat!

Dus aarzel niet en neem gerust contact met ons op!

 

 

 

 

 

Bart en Sarah heten jullie in naam van jeugdtheater AVANTI van harte welkom!

 

Veel plezier op onze site.